SU VERİMLİLİĞİ ÇALIŞMA GRUBU’NUN 4. TOPLANTISI 21 HAZİRAN 2021 TARİHİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

21.06.2021 / Gösterim Sayısı : 549 / Arşiv

 

Su Verimliliği Çalışma Grubu’nun 4. Toplantısı 21 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

 

Toplantıda su verimliliği ile ilgili stratejik konular istişare edildi:

 

·         Prof. Dr. Mahmut Fırat tarafından Kentsel Su Verimliliği Arttırılması Alt Çalışma Grubu’nun ilerleme ve değerlendirme başlıklı sunum yapıldı.

·         Suyun Yeniden Kullanımı ve Alternatif Kaynaklar Alt Çalışma Grup Koordinatörü Erkan Şahinkaya tarafından gruplarının genel durumları, planlamaları, hedef, strateji ve eylem planları hakkında genel bir bilgi verildi.

·         Endüstriyel Su Verimliği Alt Çalışma Grubu Koordinatörü Doç. Dr. Emrah Öztürk tarafından grubun işleyişine ilişkin genel bir sunum yapıldı.

·         Su Ayak İzi Alt Çalışma Grubu Koordinatörü Doç. Dr. Gökşen Çapar tarafından grubun içeriğine, gerçekleştirilen ve planlanan sunumlara, mevcut durum analizine, darboğazlara, çözüm önerilerine ve farkındalık arttırmaya ilişkin sunum gerçekleştirildi.

·         Eğitim ve Farkındalık Alt Çalışma Grubu Koordinatörü DSİ’den Özgür Aydıncak grubun çalışmaları hakkında bilgi verildi.

·         Tarımsal Sulama Verimliliği Alt Çalışma Grubu Koordinatörü Ali Ünlükara tarafından grubun darboğazları hakkında bilgilendirildi.

 

 

YUKARI